Hoppa till innehållet

Föreläsningar

Vi kan anordna föreläsningar för grupper från 10 upp till 100 personer hos oss. Här följer ett axplock av föreläsningar som lämpar sig för en personalgrupp med varierade förutsättningar.

Process före resultat

En föreläsning på 45 minuter som lär deltagaren att förstå att processen är viktigare än ens önskade resultat. I slutändan så är resan dit det som avgör om man lyckas eller inte. Vi kan ha ett väldigt tydligt mål och vara bra förberedda med när, var och hur vi ska göra. Men förstår vi inte vägens slingriga stig och dess olika fartgupp så kommer vi med hög sannolikhet ändå hamna i ett dike. Vi ser över och förklarar varför inte alla når sina mål och vad skillnaden är om man gör det eller inte. Under denna föreläsning så får man motivationen och kunskapen för att man själv ska kunna ta rätt beslut i det långa loppet och inte bara agera i starten. Med inslag av anekdoter och riktiga livshändelser så får man inspirationen att själv göra en förändring samtidigt som man inser att alla är vi bara människor.


Mer tid av bättre friskvård

Hur hittar vi en hälsosam balans mellan livet och god hälsa? Vad är räknas som bra hälsa och vad är i så fall ohälsa? Vi ger verktyg som underlättar din vardag till att ändå hinna med arbete, familj, träning och återhämtning. En föreläsning som är faktabaserad på de tre områdena; träning, kost och återhämtning. Vi går igenom myter och trender för att vi ska förstå vad man ska undvika och vilka man kan testa.

 

Allt under ett tak 

En sammanfogad föreläsning som tar med de ovanstående föreläsningarna i ett och samma tillfälle. Vi börjar med att förstå processens betydelse när man ställer sig inför sina målsättningar, för att sedan lättare kunna analysera huvudämnena; träning, kost och återhämtning. Denna föreläsning är för dem som vill ha hela paketet.

 

Att sova eller inte sova 

Grundläggande föreläsning angående sömn och dess påverkan på vår förmåga att prestera. Målet är att ge deltagarna ökad kunskap inom området och hitta lösningar på om/när sömnproblem uppstår.
Föreläsare: Dan Ljungqvist.


Den värdefulla spelaren, det stärkta laget

En arbetsplats kan jämföras med ett idrottslag. I båda fallen handlar det om att flera komponenter måste samspela för att få ihop ett vinnande och lönsamt koncept. Klokt ledarskap, rätt medspelare och optimala förutsättningar krävs för att spelupplägget ska fungera och leda fram till en seger.
Föreläsare: Lars Lundgren

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

Vi som jobbar här

Lars Lundgren

Fysioterapeut, ansv. idrottsmedicin, gruppträningsinstr

Dan Ljungqvist

Fysioterapeut

Erika Nilsson-Waara

Fysioterapeut & personlig tränare

Jon Havnesköld

Driftsansvarig Träning & Fysioterapi
By Formsmedjan. Powered by Yago