Hoppa till innehållet

LPG - djup bindvävsmassage

LPG-behandlingar inom områdena Hälsa – Sport – Skönhet

 

LPG är en mekanisk och djup bindvävsmassage som ökar blod- och lymfcirkulationen i kroppen. Det medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi.

LPG används också både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare och lös hud stramas upp. Efter operation kan behandling göras upp till två gånger i veckan efter individuell rekommendation.

Alla behandlingar med LPG är sköna, avslappnande och smärtfria.

 

Lipomassage (kroppsbehandling)

Vid första behandlingstillfället får du en konsultation och vi lägger upp en behandlingsplan. Därefter får du prova på en behandling. Behandlingen går till så att du tar på sig en kroppsstrumpa och så får du ligga ner på en behandlingsbänk där du får en masserande LPG-behandling. Efter behandlingen rekommenderas att du dricker vatten för att underlätta kroppens arbete med att föra ut fett och slaggprodukter ur kroppen.

Vid en lipomassage kan många kunder uppleva att celluliter och envisa fettdepåer minskar, en uppstramning av lös hud, uppmjukning av stela muskler och bindväv. Behandlingen bidrar till en  stimulans av lymfflödet (lymfmassage), mjukar upp fettdepåer innan estetiska ingrepp, stramar upp huden i samband med viktminskning eller som återhämtning efter en sportprestation.

Effekten av behandlingen avtar efterhand och kan då upprepas.

 

Liftmassage (ansiktsbehandling)

Vid första behandlingstillfället får du en konsultation och vi lägger upp en behandlingsplan. Därefter får du prova på en ansiktsbehandling.

Vid en liftmassage kan man exempelvis reducera rynkor, ärr och mörka ringar/påsar under ögonen, stimulera produktionen av kollagen och elastin samt mjuka upp och jämna till områden som behandlats med fillers (ej Botox).

 

 

Prislista

LPG behandling 800:-

Kontakt

Telefontid, estetisk behandling:
0920-40 22 40
Tisdag–torsdag: 13.00–15.00

Du kan även nå oss via formulären:

Bokning

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

Vi som jobbar här

Maud Löfdahl

LPG
By Formsmedjan. Powered by Yago