Hoppa till innehållet

LPG

LPG-behandlingar inom områdena Hälsa – Sport – Skönhet

 

LPG är en mekanisk och djup bindvävsmassage som ökar blod- och lymfcirkulationen i kroppen. Det medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi.

LPG används också både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta. Dessutom kan ojämnheter, som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare och lös hud stramas upp. Efter operation kan behandling göras upp till två gånger i veckan efter individuell rekommendation.

Alla behandlingar med LPG är sköna, avslappnande och smärtfria.

 

Lipomassage (kroppsbehandling)

Vid första behandlingstillfället får du en konsultation och vi lägger upp en behandlingsplan. Därefter får du prova på en behandling. Behandlingen går till så att du tar på sig en kroppsstrumpa och så får du ligga ner på en behandlingsbänk där du får en masserande LPG-behandling. Efter behandlingen rekommenderas att du dricker vatten för att underlätta kroppens arbete med att föra ut fett och slaggprodukter ur kroppen.

Vid en lipomassage kan man exempelvis minska celluliter och envisa fettdepåer, strama upp lös hud, mjuka upp stela muskler och bindväv, stimulera lymfflödet (lymfmassage), mjuka upp fettdepåer innan estetiska ingrepp, strama upp huden i samband med viktminskning eller som återhämtning efter en sportprestation.

 

Liftmassage (ansiktsbehandling)

Vid första behandlingstillfället får du en konsultation och vi lägger upp en behandlingsplan. Därefter får du prova på en ansiktsbehandling.

Vid en liftmassage kan man exempelvis reducera rynkor, ärr och mörka ringar/påsar under ögonen, stimulera produktionen av kollagen och elastin samt mjuka upp och jämna till områden som behandlats med fillers (ej Botox).

 

 

Prislista

Prova på behandling inkl. konsultation. Pris 500 kr
Lipomassage – kroppsbehandling. Pris 800 kr
Liftmassage – ansiktsbehandling. Pris 800 kr
Lymfmassage – hela kroppen. Pris 800 kr
Inför estetisk operation – uppmjukning av fettvävnad. Pris 650 kr
Efter estetisk operation – hudåtstramning under viktminskningsfas. Pris 650 kr
Vi har även 10-kort, där den 10:e behandlingen är kostnadsfri.

Kontakt

Telefontid, estetisk behandling:
0920-40 22 40, välj 2
Tisdag–onsdag: 13.00–15.00
Torsdag: 10.00–12.00

Du kan även nå oss via formulären:

Bokning

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

Vi som jobbar här

Maud Löfdahl

LPG